Personvern

Personvern er svært viktig for oss i Prisroboten.no. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til og at den oppbevares sikkert.
Informasjonen du fyller inn vil kun brukes til å sammenligne din strømavtale mot andre avtaler i markedet og til å flytte deg til en billigere strømavtale.Vi vil aldri gi din personopplysninger til enn tredjepart.

Innsamling og bruk av dine opplysninger

Dataene du fyller inn er minimumet vi behøver for å kunne sammenligne din strømavtale mot andre strømavtaler i markedet og til å flytte deg til en billigere strømavtale. De blir ikke benyttet til noe annet enn å gi deg nettopp slike tilbud i en fornuftig tidsavgrenset periode.

Dataene behandles kun av Prisroboten.no

  • Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.
  • Prisroboten.no skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet.
  • Prisroboten.no sikrer kommunikasjon med brukerne ved hjelp av kryptering.

Dine rettigheter

  • Innsyn – Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger vi lagrer og/eller behandler.
  • Korrigering – Du kan korrigere feilaktige opplysninger om deg.
  • Sletting – Du kan be om at dine data slettes fra våre registre.
  • Begrensning/Reservasjon – Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandling og begrese eller reservere deg mot databehandling.
  • Klage – Du har rett til å klage til relevant tilsynsmyndighet på behandling av personopplysninger (Datatilsynet).
  • Overføring – Du har rett til å få de dataene som er lagret om deg overført

informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Disse er sentrale for å gi deg en god brukeropplevelse.
Informasjonskapselen kan også brukes til analyseformål og for å kunne vise deg annonser som er relevante for deg. For eksempel kan vi ved hjelp av informasjonskapsler sikre at brukere som allerede har brukt tjenesten vår ikke får opp annonser fra oss.
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres lokalt i din nettleser. Informasjonen som lagres i informasjonskapselen er anonymisert, dvs. at den ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer eller annen sensitiv informasjon.
Kontakt oss
Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å benytte deg av rettighetene du har i forbindelse med personvernreglene, kan du ta kontakt med oss på data@prisroboten.no