Billig strøm for alltid

Ønsker du å ha den billigste strømleverandør gjennom hele året?
Prisroboten.no er en gratis strømbytte tjeneste som sørger for at du til
enhver tid har den billigste strømleverandøren i markedet!

Tjenesten vår er superenkelt å komme igang med.Alt du trenger å gjøre
er å gi oss litt info om deg og din nåværende strømleverandør
deretter flytter vi deg automatisk til en billigere strømleverandør
hver gang! 

Vi finner billig strøm avtale for deg

Fyll inn skjemaet med litt info om deg og din strømavtale idag,så finner vi en billigere strømavtale enn den du har idag.

Vi flytter deg til den strømavtalen

Basert på informasjonen du har gitt oss flytter vi deg til den billige strømavtalen.Du får alltid melding før vi foretar strømbytte for deg.

Vi gjentar prosesen

Vår prisrobot fortsetter å overvåke strømprisene og når den finner billigere strømavtale enn den du har bytter vi den igjen automatisk.

Prøv vår strømkalkulator

Slik finner vi billig strøm for deg

Billigst strømleverandør

Får å finne strømleverandøren som har billigst strøm har vi utviklet en prisrobot som skanner alle strømleverandørers hjemmeside samt Forbrukerrådets strømportal strømpriser.no etter den billigste strømavtalen.

Vi bruker også Norsk kundebarometer og Seeyou kundeserviceprisen til å finne strømleverandøren som scorer høyst på kundetilfredshet.

Beste strømleverandør

For å finne strømleverandøren som scorer høyest i kundetilfredstillhet
bruker vår prisrobot årlige resultater fra Norsk Kundebarometer og
Seeyou Kundeservicepris.

Så fort vår prisrobot finner en billig strømabonnement og som er vesentlig billigere enn din strømabonnement og som scorer høyt på kundetilfredshet bytter vi deg til den automatisk.

Velg riktig betalingsmetode

Med riktig betalingsmetode kan en spare en del kroner i løpet av året.alle strømleverandører tilbyr akkurat de samme fakturaformene som de fleste bedrifter som selger varer og tjenester tilbyr nemlig: eFaktura,avtalegiro,papirfaktura eller epost-faktura.Som de fleste av oss har erfart vet vi at med papirfaktura kommer det fakturagebyr.Derfor anbefaler vi eFaktura som er uten fakturagebyr og dessuten sparer du miljøet.

Velg etterskudsvis betaling

Noen strømleverandører tilbyr strømavtaler der du må betale strømregninga forskuddsvis.Fakturaen du vil få vil være basert på estimert forbruk i kommende periode.Vi anbefaler ikke denne avtaleformen da det kan medføre tap for deg som kunde hvis strømleverandøren skulle gå konkurs.

Vi anbefaler derfor etterskudsvis betaling der du betaler for strømmen som du har brukt foregående måned.

Slik bytter du strømleverandør

Å bytte til billig strømabonnement har aldri vært enklere og raskere.Med vår strømbyttetjeneste sparer du både tid og energi ved at du slipper tråle internet etter billig strøm flere ganger i året.Alt du trenger å gjøre er å registrere deg kun 1 gang med litt info om din strømabonnement idag.Deretter sjekker prisroboten vår kontinuerlig din nåværende strømavtale mot over 100 andre strømavtaler i markedet og bytter deg automatisk til den billigste strømavtalen i markedet.